X 
Arşiţa stiri: 216
Jocurile Olimpice stiri: 297
Transnistria stiri: 1461

Zimbru are un nou președinte, iar la club au venit finanțatori din România

13 aug. 17:08   Sport
6 ore in urma 1637 0

Astăzi a avut loc conferința de presă cu participarea conducerii clubului Zimbru, unde au fost prezentați noi finanțatori din România, și au fost anunțate cîteva schimbări la clubul chișinăuian.

În cadrul acestei conferințe de presă, patronul clubului Zimbru, Nicolae Ciornîi, a declarat că consiliului clubului chișinăuian s-a alăturat Vasile Tarlev,
președintele Congresului Național al Industriașilor și Antreprenorilor din Moldova, care, la rîndul său, a atras un grup de investitori din România, scrie Moldfootball.com

Domnul Ovidiu (a cărui nume au uitat să-l prezinte) a declarat că face parte dintr-o delegație de oameni de afaceri din România și va purta negocieri cu Ciornîi, referitor la un posibil parteneriat. Doi consilieri ai săi sînt Dan Alexa (fost jucător al mai multor cluburi din România, actualul antrenor al clubului Tunari din Liga 3 din România) și Ovidiu Burca (fost jucător al mai multor cluburi din România, fost președinte al clubului Rapid și fost antrenor al clubului Dinamo București).

Ambii au remarcat că au fost invitați doar în calitate de consilieri - Alexa are contract cu Tunari pe o durată de 3 ani, iar Burca a menționat că nimic nu amenință funcția actualului antrenor al galben-verzilor.

Nicolae Ciornîi a declarat că de astăzi deține funcția de președinte de onoare al clubului, iar Andrei Semenciuc, care anterior a fost vicepreședinte al clubului, este deja președinte.

1
0
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pentru cine intenționați să votați la alegerile prezidențiale din data de 20 octombrie?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав