X 
Arşiţa stiri: 193
Jocurile Olimpice stiri: 152
Transnistria stiri: 1415

„Zimbru” a jucat primul meci din cadrul turului 2 preliminar al Ligii Conferințelor

25 iul. 22:19   Sport
4 ore in urma 1003 0

Zimbru a fost învins cu 0-3 de Ararat-Armenia Erevan în prima manșă a turului doi preliminar al Ligii Conferințelor. Artur Serobyan și Eric Ocansey au fost marcatorii golurilor formației vizitatoare.

Zimbru a avut o ocazie uriașă în minutul 18. Justice Ohajunwa a scăpat pe contraatac, l-a driblat pe portarul advers și a șutat, însă un fundaș a blocat incredibil șutul. Oaspeții au obținut un penalty în minutul 22, după faultul comis de Denid Dedeciko în careu. Artur Serobian a transformat lovitura de la punctul cu var. În minutul 36, același Serobian a ratat dintr-o poziție ideală, după o respingere a portarului Nicolae Cebotari, transmite Moldova1.

După pauză, goalkeeperul moldovean a avut alte 2 intervenții salvatoare, la șuturile periculoase ale aceluiași Serobian. În cele din urmă, Ararat-Armenia și-a dublat avantajul. Eric Ocansey a profitat de neatenția defensivei "galben-verzilor" și a marcat. Oaspeții nu s-au mulțumit cu asta. În minutul 89, pe contraatac, tot Ocansey a trimis balonul în plasă.


Meciul retur se va disputa pe 1 august, la Erevan.

Tot în această seară, Milsami Orhei a remizat acasă cu FC Astana, scor 1-1, în prima manșă a turului doi. Oaspeții au marcat prin Nazmi Gripshi, iar "vulturii roșii" au egalat pe final, prin Danny Koy Lupano.

În Liga Europei, în prima manșă a turului doi preliminar, Sheriff Tiraspol a cedat cu 0-1 în fața grupării suedeze Elfsborg Boras. Singurul gol a fost înscris de Simon Hedlund dintr-un penalty.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав