X 
Arşiţa stiri: 217
Jocurile Olimpice stiri: 289
Transnistria stiri: 1418

"Ți-am promis ca o să te ajut să-ți atingi visul - uite ca am reușit". Cine îi spune aceste cuvinte Anastasiei Nichita

12 aug. 10:15   Sport
6 ore in urma 2402 0

Valeriu Mircea, logodnicul și antrenorul Anastasiei Nichita, a venit cu un mesaj către sportivă după ce aceasta a cucerit medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Paris, notează Noi.md.

"Sînt foarte fericit ca te-am cunoscut, cînd ne-am cunoscut ți-am dat o promisiune că voi avea grijă de tine și că te voi ajuta în toate, am avut un parcurs foarte greu și cu multe obstacole, sacrificii, lacrimi, dureri, dezamăgiri, dar am trecut peste toate și doar noi știm prin cum le-am trecut și cîte am îndurat împreună, cert este faptul că nu ne-am dat bătuți chiar și cînd toți și-au pierdut speranța după ultima traumă care am avut-o înainte de Jocurile Olimpice, eu ți-am promis ca o să te ajut să-ți atingi visul - uite ca am reușit, eram sigur ca vei lua aurul dar Dumnezeu ne-a dat argintul și trebuie să-i mulțumim, el are planuri mari cu tine pe viitor trebuie să ne mulțumim cu acest argint care pentru mine și întreaga țară este aur, ești o eroină și un exemplu pentru întreaga națiune. Te iubesc! {...}", a scris Valeriu Mircea în mesaj.

Totodată, acesta a mulțumit tuturor persoanelor, care s-au implicat și au ajutat-o în pregătirepe Anastasia Nicihita, dar s-a referit și la cei, care nu i-au susținut.

"Le mulțumesc tuturor celor implicați în obținerea acestei medalii, sînt multe persoane care nu le dau nume, dar care au contribuit nemărginit la obținerea ei. Un mic mesaj și pentru acele persoane de mică importanță și valoare, vreau să vă spun ca acțiunile voastre doar ne-au făcut mai puternici, avem deja imunitate la voi (nu mor caii cînd vor cîinii sau cum acolo se zice), toate încercările voastre de a ne pune piedici nu au mers, eu am reușit să fiu alături de ea și să aducem acasă ceea ce nu ați reușit voi".


Amintim că Anastasia Nichita a devenit vicecampioană olimpică, după ce a luptat cu japoneza Tsugumi Sakurai, în finala categoriei de greutate de 57 de kg. Este primul argint al Moldovei după o pauză de 24 de ani, potrivit Comitetului Național Olimpic. Pentru acest merit, statul o va răsplăti pe sportivă cu 2,6 milioane de lei.

9
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав