Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Un tenismen a părăsit primul tur la Rio Open doar două game-uri

21 feb. 16:00   Sport
2125 0

Carlos Alcaraz, favoritul principal, s-a accidentat încă de la început la gleznă şi a abandonat după doar două game-uri la meciul împotriva lui Thiago Monteiro, din runda inaugurală a turneului Rio Open. El a încercat să continue, însă nu a reuşit.

După accidentare, cu ajutorul lui Monteiro, numărul 2 mondial a reuşit să se întoarcă pe bancă şi glezna dreaptă i-a fost bandajată. Alcaraz a revenit pe teren şi a reuşit un break, scorul devenind 1-0.

Dar capacitatea sa de mişcare în regulă pe teren fiind compromisă şi pentru a evita o agravare a problemei, spaniolul s-a retras după ce şi-a cedat serviciul în game-ul următor, notează Noi.md cu referire la news.ro.

"Am simţit dureri imediat după ce am căzut, aşa că m-am gîndit că va fi dificil să continui să joc dacă voi mai avea aceste stări. După cîteva puncte nu m-am simţit mai bine, de aceea am ales să mă retrag", a spus sportivul.

Alcaraz, care a debutat în circuitul ATP la Rio, în 2020, a cîştigat trofeul în 2022 şi în 2023 a jucat finala cu Cameron Norrie, meci cîştigat de britanic.

0
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?