X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Echipa națională a Braziliei are un nou antrenor

11 ian. 17:45   Sport
3013 0

Confederaţia Braziliană de Fotbal (CBF) a confirmat miercuri numirea lui Dorival Junior în funcţia de selecţioner al echipei naţionale, în locul lui Fernando Diniz, informează AFP.

"Dorival Junior este noul antrenor al echipei naţionale masculine a Braziliei", a indicat CBF într-un comunicat, adăugînd că prezentarea fostului antrenor al echipei Sao Paulo FC va avea loc joi, la Rio de Janeiro, transmite agerpres.

Durata contractului noului selecţioner nu a fost dezvăluită, însă mass-media braziliană precizează că acesta se va întinde pînă la finalul Cupei Mondiale 2026, care va avea loc în Statele Unite, Canada şi Mexic.

Numirea oficială a lui Dorival Junior în postul rămas vacant în urma demiterii lui Fernando Diniz, săptămîna trecută, era aşteaptă după ce Sao Paulo FC a anunţat plecarea antrenorului său pentru a prelua cîrma Selecao.

Carlo Ancelotti a fost prima opţiune a CBF pentru a-l înlocui pe Diniz, în vara acestui an, însă antrenorul italian şi-a prelungit contractul cu Real Madrid pînă în 2025.

Dorival Junior (61 ani) îşi va face debutul pe banca Braziliei în luna martie, cu ocazia meciurilor amicale cu Anglia şi Spania, care vor avea loc în Europa.

0
0
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав