X 
Arşiţa stiri: 225
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4134

Halterofilul, Marin Robu, blocat pe site-urile din Italia: „Aștept decizia finală”

21 aug. 15:52   Sport
9 ore in urma 1237 0

Sportivul Marin Robu a fost recent blocat pe site-urile sportive din Italia după ce utilizatorii l-au etichetat ca fiind adevăratul medaliat, în locul lui Antonino Pizalato, prezentat inițial ca învingător.

Robu a explicat că, deși a primit multă susținere, administratorii site-ului italian au decis să-l blocheze pentru a preveni aceste etichetări, transmite Noi.md cu referire la un interviu acordat pentru realmedia.md

„sînt recunoscător pentru susținerea pe care o primesc. Chiar și pe un site italian de sport, unde a fost postat Antonino Pizalato, utilizatorii m-au etichetat ca fiind adevăratul medaliat. După aceasta, am fost blocat. Acum mă concentrez pe recuperare pentru campionatul mondial din Bahrain,” a declarat Robu.

Legat de șansele de a primi medalia cuvenită, Robu a menționat: „Aștept decizia finală, deși este clar că va dura.”

De asemenea, sportivul a mulțumit oficialilor din minister pentru sprijinul oferit, inclusiv pentru asistența juridică în procesul de revendicare a medaliei. „Dacă voi primi medalia, am încredere că voi fi recompensat pe măsură,” a spus el.


În final, Marin Robu a adresat mulțumiri tuturor celor care i-au trimis mesaje de încurajare, subliniind cît de mult apreciază sprijinul primit în această perioadă dificilă. Noi.md amintește că, halterofilul moldovean Marin Robu, care s-a clasat pe locul IV la Jocurile Olimpice de la Paris, cere să i se facă dreptate după ce ar fi fost lăsat fără medalia de bronz. Sportivul, în vîrstă de 24 de ani, a declarat că arbitrii au validat o ridicare a greutății efectuată cu încălcarea regulamentului de către adversarul său italian, Antonino Pizzalato, ceea ce i-a permis să se claseze pe poziția a treia și, respectiv, să obțină bronzul olimpic în locul său. Federația de Haltere din Moldova a anunțat că va contesta decizia arbitrilor de la Jocurile Olimpice.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав