X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4069

Tenis: Radu Albot este eliminat în primul tur la Wimbledon

2 iul. 21:15   Sport
2487 0

Tenismenul moldovean a fost eliminat în primul tur de polonezul Hubert Hurkacz. Scorul întîlnirii: 7-5, 4-6, 3-6, 4-6.

Jucătorul din Chișinău a făcut un meci onorabil. Chiar dacă Hurkacz este favoritul 7 al turneului, Radu a reușit să-i facă față cu brio în mai multe momente ale partidei.

Primul set a fost cîștigat de Albot. Moldoveanul a reușit break-ul în ghemul cu numărul 11. După o scurtă pauză, cauzată de ploaie, Albot a reușit să închidă setul la 5.

La fel ca în anul trecut, Radu nu a mai fost la fel de inspirat în următoarele seturi. După Shapovalov, Hurckacz a reușit la rîndu-i să întoarcă soarta meciului și să se impună în următoarele 3 seturi. Meciul a durat aproape 2 ore și 39 de minute.

Albot ocupă în acest moment locul 144 ATP, iar în urma participării pe tabloul principal, moldoveanul și-a asigurat un cec de aproape 100.000 euro.


Wimbledon este unul dintre cele patru turnee de Grand Slam din tenis, alături de Australian Open, Roland Garros și US Open. Turneul are loc anual la All England Tennis Club din Wimbledon, Londra.

Anul acesta organizatorii au anunțat premii totale record, 50 de milioane de lire sterline, cu aproape 12% mai mult față de anul precedent.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?