Arşiţa stiri: 153
Jocurile Olimpice stiri: 124
Transnistria stiri: 1410

Suporterii vor trebui "să-și golească buzunarele" pentru a vedea finala Euro 2024

13 iul. 10:45   Sport
2567 0

Finala Euro 2024 va avea loc chiar duminica aceasta la Berlin. Însă fanii care vor să vadă în direct meciul dintre Anglia și Spania vor trebui să scoată din buzunare o sumă frumușică.

Finala Campionatului European dintre Spania și Anglia va avea loc pe Stadionul Olimpic din Berlin duminică, 14 iulie. Iar prețul biletelor pentru finala Euro 2024 a crescut vertiginos. Unii comercianți propun bilete în tribune la un preț astronomic de 93 de mii de euro, transmite focus.ua cu referire la Bild.

Despre acest lucru au anunțat suporterii din Marea Britanie, care ar dori să vadă jocul echipei lor naționale în finală. Potrivit acestora, bilete la preț de 93 de mii de euro nu mai există. Iar biletele din categoriile de preț mai ieftine ("Fans First", prețul inițial 85 de euro) costă acum aproximativ 5300 de euro, respectiv, de 25 de ori mai scumpe decît prețul inițial.

În această săptămînă pe site-ul UEFA vor fi puse în vînzare alte cîteva sute de bilete suplimentare, oferite de partenerul oficial al UEFA în domeniul ospitalității (2024 Hospitality Experience). Federația engleză de fotbal are, de asemenea, disponibile aproximativ 10 000 de bilete. Cu toate acestea, se așteaptă ca cel puțin 50 000 de fani englezi să se deplaseze la Berlin și să încerce să găsească bilete de la comercianți.

Creșterea prețurilor nu a afectat doar biletele din tribună, ci și biletele de avion. Aproape toate zborurile spre Berlin sunt rezervate, iar ultimele locuri disponibile de la Londra Gatwick la Berlin costă aproximativ 1.100 de euro.


Din cauza acestor circumstanțe, unii fani s-au gîndit deja la o alternativă neobișnuită, doar pentru distracție. Ei vor să meargă la Benidorm, un oraș spaniol de pe Costa Blanca (la 45 de kilometri nord de Alicante). Benidorm este de mulți ani o destinație foarte populară pentru turiștii britanici. Sute de fani englezi sînt așteptați să sosească în ziua finalei.

Unii glumesc deja pe rețelele de socializare: "Anglia vs Spania. Cîștigătorul va păstra Benidorm". Sau: "Bătălia pentru Benidorm duminică". Poliția locală se pregătește deja de revolte.

3
1
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?