X 
Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4165

Ștefan Stoica: „Echipa noastră poate crea probleme unui adversar puternic”

12 sep. 18:45   Sport
4 ore in urma 1209 0

Ștefan Stoica, antrenorul principal al naționalei moldovenești de fotbal U-21, a împărtășit impresiile sale despre ultimul meci din etapa de calificare la EURO 2025 cu colegii din Suedia, care s-a încheiat la egalitate, scor 0:0.

„Am jucat împotriva unui adversar puternic, ai cărui jucători au fost gata să creeze probleme porților noastre din orice poziție. Ne-am apărat bine, sînt mulțumit de prestația echipei noastre. Aveam nevoie să ne reabilităm după înfrîngerea cu Georgia. Remiza cu Suedia arată că echipa noastră poate crea probleme unui adversar puternic.

Rămîne doar să-i felicit pe băieți pentru un astfel de rezultat, ei s-au impus în totalitate pe teren. Aș vrea să le mulțumesc suporterilor, care au fost foarte mulți la Nisporeni. A fost frumos să avem al 12-lea jucător într-un meci atît de important”, a declarat specialistul în vîrstă de 57 de ani.

Potrivit Media sport, naționala de tineret a Moldovei va juca următorul meci pe 11 octombrie, de la ora 15:00, la Skopje, împotriva Macedoniei de Nord. Acesta va fi ultimul meci al echipei noastre în campania de calificare din Grupa C.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав