X 
Cutremure stiri: 504

Directorul sportiv al FC Zimbru a fost suspendat și amendat

15 sep. 12:20   Sport
4701 0

Directorul sportiv al FC Zimbru, Alexei Popa, a fost suspendat pentru trei etape și amendat cu 10.000 de lei în urma unor incidente care au avut loc la pauza meciului dintre Dacia Buiucani și FC Zimbru, desfășurat pe 31 august, anunță Noi.md

Comisia de Disciplină a Federației Moldovenești de Fotbal a luat această decizie după ce a analizat rapoartele de joc și explicațiile oficialilor.

Potrivit constatărilor Comisiei, Popa ar fi intrat în zona vestiarelor la pauza meciului, îmbrăcat în echipamentul oficial al staff-ului FC Zimbru. Acolo ar fi așteptat lîngă vestiarul arbitrilor, iar cînd arbitrul principal s-a apropiat, i-ar fi adresat cuvinte amenințătoare, sugerîndu-i să fie atent la modul în care arbitrează. Aceste acțiuni au fost considerate de Comisia de Disciplină drept o încălcare a Codului de Disciplină și Etică al FMF.

Ca urmare a acestor evenimente, Comisia a decis să îl suspende pe Alexei Popa pentru trei etape, interzicîndu-i accesul la vestiare, banca de rezervă și terenul de joc.

Pe lîngă suspendare, a fost aplicată și o amendă în valoare de 10.000 de lei.


Totuși, trebuie subliniat că decizia Comisiei de Disciplină nu este definitivă și poate fi contestată în termen de șapte zile.

Alexei Popa are posibilitatea de a-și prezenta propriile argumente și de a aduce clarificări cu privire la situația creată, punînd astfel în discuție acuzațiile de intimidare.

3
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав