Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Sportivii noștri au înregistrat rezultate remarcabile la Campionatul Mondial de Kettlebell

13 iun. 10:30   Sport
1830 0

Cel puțin zece medalii a cucerit Republica Moldova la Campionatul Mondial de Kettlebell și Para Kettlebell (haltere mici), care s-a desfășurat în orașul Rszesow, Polonia.

Cel mai bun rezultat l-a înregistrat Nicolae Frangu care a devenit campion mondial la proba biatlon și ciclul lung, rezervat seniorilor, iar Mihail Muntean a cucerit titlul de vicecampion în proba de ciclul Lung (10 min) și ciclul lung (30 min), transmite Noi.md.

La categoria juniori, cea mai bună performanță a realizat-o Gheorghe Julei, care a devenit campion în proba snach 30 min. Tot în această probă, Alexandru Zibrițchi a ocupat locul II. Alți doi reprezentanți ai țării noastre, Maxim Andrieș și Denis Cojocaru, s-au situat pe locul II, respectiv III, în proba de One Arm Jerk.

Sportivii noștri au înregistrat rezultate remarcabile și în concursul de para Kettlebel, unde Valeriu Buruian, Mihail Țurcan, Sergiu Borș și Andrei Valentir, au devenit campioni mondiali.


La categoria Masters, s-a remarcat Mihail Suprovici, care a ocupat locul I în proba de biatlon, iar Nicolai Bîrliba s-a situat pe locul II, în concursul de Snach 30 min.

Participarea lotului național, format din 13 sportivi, la Campionatul Mondial de Kettlebell și Para Kettlebell, a fost posibilă cu suportul financiar al Ministerului Educației și Cercetării.

2
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?