X 
Arşiţa stiri: 193
Jocurile Olimpice stiri: 156
Transnistria stiri: 1458

Sportivii moldoveni, la Paris: "Haideți să trăim împreună acest vis"

26 iul. 19:24   Sport
2 ore in urma 366 0

Comitetul Național Olimpic și Sportiv (CNOS) a publicat în rețelele sociale o fotografie de la Paris, Franța, în care apar și cîțiva din sportivii moldoveni, notează Noi.md.

"Sîntem gata să defilăm la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024.

Acest moment este încununarea anilor de muncă, sacrificii și determinare. Sîntem recunoscători pentru susținerea și încrederea voastră, dragi suporteri, familie și prieteni.

Haideți să trăim împreună acest vis și să arătăm lumii întregi ce înseamnă spiritul olimpic! Forța și pasiunea noastră ne vor ghida către victorie", se arată în mesajul din dreptul pozei.

În curînd, începe ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice la Paris, Franța, unde 10.500 de sportivi vor concura pentru a obţine medaliile rîvnite de competitorii din întreaga lume.


Menționăm că Republica Moldova va fi reprezentată de 26 de sportivi. În perioada 26 iulie – 11 august 2024, țara noastră va concura la următoarele probe sportive: tir cu arcul, atletism, canoe, judo, înot, lupte, tir, haltere, tenis de masă și dresaj.

Totodată, Moldova va fi reprezentată de 5 sportivi la Jocurile Paralimpice de la Paris, care vor avea loc în perioada 28 august – 8 septembrie. Echipa națională va concura pentru medalii în trei probe sportive-para judo, para powerlifting și para atletism.

Noi.md vă amintește despre proiectul nostru, în cadrul căruia le prezentăm cititorilor noștri echipa olimpică. Vă îndemnăm să susțineți echipa noastră olimpică! #HaiMoldova.

Totodată, dacă sînteți un fan al sportivilor moldoveni, vă îndemnăm să vă abonați la pagina de Facebook Noi.md Sport, unde veți afla ultimele noutăți sportive.

Informații despre calendarul evoluțiilor sportivilor moldoveni la Jocurile Olimpice de vară din 2024, Paris pot fi aflate în proiectul Noi.md "Infografică".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав