X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Spania a acumulat 9 puncte și s-a clasat pe primul loc în grupa B

24 iun. 23:59   Sport
1854 0

Echipa națională a Spaniei a încheiat faza grupelor a Campionatului European cu victorii pe linie.

Ibericii au învins reprezentativa Albaniei în ultima etapă a fazei grupelor și astfela au cîștigat Grupa B cu maxim de puncte. În partida jucată la Dusseldorf, Spania s-a impus cu scorul de 1-0.

Ferran Torres a marcat singurul gol al partidei în minutul 13 cu un șut la colțul stîng al porții apărate de Thomas Strakosha. Albanezii au avut și ei o ocazie de a marcat în prima repriză. Asllani a șutat puternic din marginea careului, dar David Raya a intervenit fără probleme.

Spania a început în forță și repriza secundă, iar Joselu a fost aproape de a înscrie un gol fabulos în minutul 47. Atacantul a reușit o execuție spectaculoasă, însă balonul a trecut puțin pe lîngă poartă. Albania a forțat egalarea, însă nu a reușit să fructifice ocaziile.

Calificată în optimile de finală ale Campionatului European încă din etapa trecută, Spania a acumulat 9 puncte și s-a clasat pe primul loc în grupa B, fără a încasa vreun gol. Albania a rămas cu un punct la activ și s-a clasat pe ultimul loc în această grupă și e eliminată din competiție.


1
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?