Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1410

Simona Halep nu va juca împotriva Ucrainei în turneul Billie Jean King Cup din SUA

31 mar. 17:40   Sport
2110 0

Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la viitoarea confruntare din Billie Jean King Cup, împotriva echipei Ucrainei, care va avea loc la în Fernaninda Beach (Florida, SUA), pe zgură, în perioada 12-13 aprilie, a anunțat Federația Română de Tenis, informează digi24.ro.

„Din motive medicale, Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la confruntarea Billie Jean King Cup împotriva echipei Ucrainei. Însănătoşire rapidă, @simonahalep!”, se arată într-un comunicat al Federației Române de Tenis, publicat pe Facebook.

Din cauza unor probleme fizice apărute în urma participării la turneul de la Miami, Simona Halep nu va putea fi alături de echipa naţională a României, decizia fiind luată în urma consultărilor cu echipa medicală, avînd ca prioritate sănătatea şi revenirea sportivei la o formă competiţională optimă.

„Experienţa Simonei este inestimabilă pentru noi şi, deşi îi vom simţi lipsa în această confruntare, sîntem încrezători în forţa şi talentul echipei noastre. Aşteptăm cu nerăbdare să o avem înapoi pe Simona pentru meciurile viitoare şi îi dorim o recuperare rapidă şi completă. Îi doresc să fie bine fizic şi să se bucure de tenis în continuare", a declarat Horia Tecău, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României.

Horia Tecău va miza pentru partida cu Ucraina, din „barajul” pentru turneul final al Billie Jean King Cup, pe Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, Anca Todoni şi Mara Gae. Din echipa Ucrainei vor face parte Elina Svitolina, Lesia Tsurenko, Lyudmila Kichenok şi Nadia Kichenok şi Yullia Starodubtseva.

0
0
1
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?