X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Sheriff Tiraspol a învins în meciul cu Zimbru Chișinău

28 noi. 2023,, 08:30   Sport
4972 0

Cu o etapă înainte de încheierea sezonului regulat în Super Liga Republicii Moldova, Sheriff Tiraspol și-a garantat prima poziție din clasament. Campioana în exercițiu a învins în meciul cu Zimbru Chișinău și nu mai poate fi depășită de Milsami Orhei.

Fotbaliștii clubului Sheriff Tiraspol au înscris de două ori în partida cu Zimbru Chișinău, care nu a avut nicio replică. Henrique Luvannor și Amine Talal au făcut diferența de scor în favoarea liderului clasamentului, care are o serie de cinci victorii în campionat.

De partea cealaltă, Zimbru Chișinău ocupă locul trei, iar cele două echipe sînt separate în tabelă de Milsami Orhei, care a învins, cu scorul de 3 la 1, în duelul cu Spartanii Selemet. Rogac, Lambarskiy și Gînsari au marcat, notează Noi.md cu referire la tvrmoldova.

Trei goluri au fost înscrise și de Petrocub Hîncești, care s-a impus în confruntarea cu FC Bălți și se află pe locul patru în campionat. Ambros, Cleșcenco și Demian au punctat în penultimul meci al sezonului regulat.

Ultima etapă din Super Liga Republicii Moldova, înainte de pauza de iarnă, este programată pe trei decembrie.

2
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?