Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Serghei Rebrov: „De ce Moldova nu este un adversar foarte serios dacă a bătut Polonia?”

11 iun. 15:14   Sport
4637 0

Antrenorul principal al echipei naționale a Ucrainei, Serghei Rebrov, și-a împărtășit așteptările de la meciul amical de astăzi cu Moldova, care va începe la ora 19:00 pe stadionul Zimbru.

Mai jos mediasport a prezentat principalele citate ale specialistului ucrainean în vîrstă de 50 de ani:

  • „Este foarte important să le oferim tuturor jucătorilor posibilitatea de a juca. Este imposibil ca un jucător să ajungă în echipa națională și să nu joace nici măcar un meci. Fiecare a primit o șansă și vor mai primi una în meciul cu Moldova".
  • „Am urmărit pe video multe meciuri ale Moldovei. Este o echipă foarte puternică. Am văzut meciul cu Polonia, cînd moldovenii pierdeau cu 0:2, dar au obținut victoria. Această echipă a ocupat locul patru în grupă, dar merita mai mult. În meciul cu Moldova vom fi foarte serioși și concentrați, deoarece pentru noi este ultima întîlnire înainte de EURO 2024".
  • „Cu Moldova va juca Lunin și, astfel, toți vor primi o șansă. Avem portari buni care joacă la un nivel înalt. Sînt mulțumit de concurența care există pe această poziție".
  • „De ce nu este Moldova un adversar foarte serios dacă a bătut Polonia? Ar trebui să evaluăm după numărul de victorii în turneul de calificare? Toate meciurile sînt foarte importante pentru noi. Sînt adversari diferiți, cu un stil de joc diferit. Am un mare respect pentru echipa națională a Moldovei. Am urmărit majoritatea meciurilor lor pe video. Cred că este o echipă foarte puternică".
3
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?