X 
Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4129

Seara recordurilor în Champions League! Pepe a reușit ceea ce părea imposibil

13 mar. 16:42   Sport
3202 0

Pepe (41 de ani) a fost titular în meciul dintre Arsenal și Porto, din manșa retur a optimilor Champions League.

Cel mai bătrîn marcator din istoria Champions League a reușit să devină și cel mai în vîrstă jucător de cîmp care prinde cel puțin un minut în această competiție.

Jurnalistul Fabrizio Romano a anunțat pe Twitter că, cu excepția portarilor, fundașul portughez a devenit cel mai bătrîn jucător din istoria Champions League, transmite jurnal.

De altfel, niciun jucător de cîmp nu mai evoluase în UCL după ce a trecut de 41 de ani. Căpitanul "Dragonilor" a făcut-o la 41 de ani și 15 zile. Debutul în competiție l-a avut în 2004, tot în culorile celor de la Porto.

La finalul anului trecut, în faza grupelor, Pepe a înscris un gol în meciul cîștigat de Porto pe teren propriu cu Antwerp, scor 2-0.


Grație reușitei, fundașul portughez a devenit cel mai bătrîn marcator din istoria competiției, la vîrsta exactă de 40 de ani și 256 de zile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав