Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4045

Se știu finalistele la minifotbal. Vezi cine sînt

22 mai. 09:00   Sport
1410 0

Ecolux Chișinău și InterDnestrCom Tiraspol vor disputa finala playoff-ului Seriei Naționale la minifotbal după ce s-au impus în semifinale. Ultimul act este programat pe 26 mai.

Ecolux Chișinău s-a calificat în finala playoff-ului după ce a dispus de revelația MMZ Rîbnița cu 3-1. Echipa din capitală s-a văzut condusă încă din primul minut după golul lui Evghenii Borovschi. În doar 18 minute, însă marii favoriți ai duelului au întors rezultatul. Vitalie Tonu a dat semnul revenirii în minutul 30, iar Oleg Molla a înscris pentru 2-1 pentru ca peste 4 minute experimentatul Vitalie Plămădeală să stabilească rezultatul final, notează Noi.md cu referire la tv8.

În finala playoff-ului la minifotbal, Ecolux se va duela cu rivalii de la InterDnestrCom, care au avut nevoie de seria loviturilor de departajare pentru a trece de Mold Progress Durlești.

La finalul timpului regulamentar scorul a fost 3-3 într-o luptă plină de spectacol și reveniri. Picus a deschis scorul pentru tiraspoleni, dar Popescu a restabilit egalitatea. Ulterior a ieșit la rampă Iurie Mîrza, care și-a trecut în cont dubla pentru InterDnestrCom. Eroul echipei din Durlești avea să fie același Petru Popescu, care a mai marcat două goluri și a completat astfel un hattrick de senzație.

S-a ajuns la seria loviturilor de departajare unde Lisa și Negară au transformat, iar Vadim Crîcimari a ratat pentru Mold Progress Durlești. De partea cealaltă Picus, Procopiev și Oleinic au fost preciși de la punctul cu var.


Finala playoff-ului dintre Ecolux și InterDnestrCom va avea loc duminică de la ora 11:30 la Lions Arena din Tiraspol.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?