X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Naţionala Moldovei a pierdut meciul de pe teren propriu cu reprezentativa Sloveniei

15 oct. 2020,, 11:44   Sport
4372 0

Dezastrul total pentru echipa naţională de fotbal a Moldovei. După înfrîngerea cu Italia și Grecia, "tricolorii" au pierdut fără drept de apel și meciul de pe teren propriu cu reprezentativa Sloveniei.

Meciul de aseară din Liga Națiunilor, jucat pe stadionul Zimbru din capitală, s-a terminat cu scorul de 4-0 în favoarea oaspeților, transmite publika.md.

Slovenia a deschis scorul în minutul 8 prin Sandi Lovric, iar pînă la pauză a mai marcat de 2 ori. Mijlocașul echipei Real Zaragoza, Haris Vuckic a înscris din penalty în minutul 37, iar peste 5 minute a majorat scorul la 3-0.

Același Vuckic a reușit hat-trickul în minutul 55, atunci a înscris din nou din penalty stabilind astfel scorul final.

Moldova a suferit, astfel, a 3 înfrîngere consecutivă în ultima săptămînă și a încasat nu mai puțin de 12 goluri fără ca să marcheze.

În celălalt meci al grupei a 3-a din Liga C, Grecia a remizat pe teren propriu cu reprezentativa statului Kosovo, scor 0-0. Slovenia este lider după 4 etape cu 10 puncte. Moldova este pe ultimul loc cu doar un punct.

"Tricolorii" vor juca următorul meci din Liga Națiunilor pe 15 noiembrie cu Grecia pe stadionul Zimbru din Chișinău. Cu trei zile mai devreme, Moldova are programat și o partidă amicală cu Rusia pe aceeași arenă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав