Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 128
Transnistria stiri: 1454

S-a aflat motivul pentru care Ronaldo nu își încheie cariera

9 iul. 13:45   Sport
3089 0

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo nu se grăbește să-și încheie cariera, pentru că vrea să iasă pe teren cu fiul său.

O astfel de opinie a exprimat într-un interviu acordat portalului iAM Sport fostul fotbalist al naționalei României, Adrian Mutu, informează sport.rambler.

"Aceasta este adevărata lui motivație. El intenționează să intre pe teren cu fiul său într-un meci oficial, anume din acestă cauză el nu își încheie cariera. Iar la Al Nasr acest lucru este posibil. Desigur, dacă ar juca în altă echipă, cum ar fi Real Madrid, ar fi mai complicat. Dar cred că ei pot juca împreună o repriză pentru Al-Nasr", a spus Mutu.

La 2 ianuarie 2023, Ronaldo a devenit jucător al Al Nasr din Arabia Saudită, cu un contract de 200 de milioane de euro pe an. De asemenea, s-a anunțat despre bonusuri suplimentare pentru portughez și familia sa. Atacantul portughez s-a transferat la clubul din Arabia Saudită în 2023 - după ce și-a reziliat contractul cu Manchester United din cauza unei relații tensionate cu antrenorul echipei, Erik ten Hag.

Pînă atunci, Ronaldo a jucat nouă ani pentru Real Madrid și trei ani pentru Juventus Torino. De-a lungul carierei sale, portughezul a cîștigat cinci Baloane de Aur și a cîștigat de cinci ori Liga Campionilor. În 2024, fiul său, Cristiano Ronaldo Junior, a împlinit 14 ani.

3
2
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?