X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4127

Ronaldo a bătut un record și l-a depășit pe Messi, dar nu în fotbal

22 aug. 15:10   Sport
5 ore in urma 876 0

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, care și-a lansat miercuri propriul canal YouTube, a stabilit cîteva recorduri pentru serviciu în ceea ce privește abonații.

După cum menționează OneFootball, primii 100 de mii de abonați au apărut pe canalul lui Ronaldo, în vîrstă de 39 de ani, după numai 20 de minute - recordul anterior de 55 de minute a aparținut canalului grupului britanic Sidemen, informează rbc.

De asemenea, canalul portughezului a cîștigat mai repede decît oricare altul 1 milion de abonați – în doar 90 de minute, scrie The Telegraph.

Canalul lui Ronaldo are 5,9 milioane de abonați, un record pentru serviciu într-o singură zi.

Canalul lui Lionel Messi, creat în 2006, are 2,2 milioane de abonați, canalul lui Ronaldo a depășit acestă cifră în două ore.


Cei mai mulți abonați pe YouTube are MrBeast (311 milioane).

Ronaldo, de cinci ori cîștigător al Balonului de Aur, are cel mai mare număr de urmăritori pe rețelele sociale din lume (peste 918 milioane) - 112,5 milioane pe X, 170 de milioane pe Facebook și 636 de milioane pe Instagram (ultimele două rețele sociale aparțin Meta, recunoscută ca extremistă și interzisă în Rusia). În Instagram, mai mulți urmăritori decît Ronaldo are doar contul rețelei în sine (676 de milioane).

1
2
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав