X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Ronaldinho critică jocul Braziliei

17 iun. 09:00   Sport
17900 0

Fostul fotbalist brazilian Ronaldinho a afirmat că nu îi place componenţa echipei Braziliei şi nici modul în care joacă. Fostul conducător de joc al Seleçao a anunţat că nu va urmări Copa America (20 iunie-14 iulie).

"Gata, oameni buni, m-am săturat. Nu mă voi uita la niciun meci din Copa America (20 iunie-14 iulie) şi nu voi sărbători nicio victorie", a spus el sîmbătă pe Instagram, transmite news.ro.

"Este un moment trist pentru toţi cei care iubesc fotbalul brazilian", a adăugat fostul star al Seleçao (97 de selecţii, 33 de goluri între 1999 şi 2013): "Este greu să găseşti energia necesară pentru a urmări meciurile. Este poate una dintre cele mai slabe echipe din ultimii ani, fără lideri cu adevărat respectabili şi cu jucători mediocri în cea mai mare parte".

Fostul fotbalist insistă că nu a văzut "niciodată o situaţie atît de proastă". "A existat o lipsă de dragoste pentru tricou, o lipsă de determinare şi cel mai important lucru a fost batjocorit: fotbalul. O voi spune din nou: prestaţia noastră a fost una dintre cele mai proaste pe care le-am văzut vreodată. O ruşine", a deplîns el după ce Brazilia a remizat, joi, 1-1 cu Statele Unite într-un meci amical.

1
0
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?