Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Ritmul cardiac a lui Ronaldo la Euro-24: ce lucru neobișnuit a fost observat

4 iul. 00:30   Sport
1983 1

Ritmul cardiac al lui Ronaldo a scăzut de la 177 la 103 înainte de penalty-ul cu Slovenia.

Potrivit datelor furnizate de compania producătoare de brățări de fitness, ritmul cardiac al căpitanului echipei portugheze, Cristiano Ronaldo, a scăzut la 103 bătăi pe minut înainte de executarea unui penalty în seria de lovituri de la 11 metri în optimile de finală la Campionatul European în meciul cu echipa din Slovenia, informează sportsmail.ru

După expirarea timpului de bază, scorul era la egalitate, 0-0. În minutul 105, portughezii au obținut un penalty, care nu a fost realizat de Ronaldo. Atacantul a reacționat emoționat la eșec, în ochi i-au apărut lacrimi.

În seria de penalty de după meci, Cristiano Ronaldo a fost primul dintre portughezi care a executat lovitura. Într-un timp foarte scurt, ritmul său cardiac a scăzut de la 177 la 103. La a doua încercare, atacantul a lovit cu exactitate. Portarul portughez Diogo Costa a deviat toate cele trei lovituri din penalty.

Portugalia a ajuns în sferturile de finală ale Euro 2024, unde va juca împotriva Franței. Întîlnirea va avea loc pe 5 iulie la Volksparkstadion din Hamburg.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?