X 
Arşiţa stiri: 228
Jocurile Olimpice stiri: 294
Transnistria stiri: 1421

Radu Albot merge în turul doi al calificărilor la US Open

20 aug. 07:45   Sport
14 ore in urma 1659 0

Radu Albot a obținut o victorie importantă în cadrul turneului de calificare pentru US Open 2024, învingîndu-l pe spaniolul Javier Barranco Cosano în trei seturi: 6-1, 5-7, 6-4.

Radu participă săptămîna aceasta în calificări la US Open, al 4-lea Grand Slam al anului, transmite agora.md.

Pe terenurile de la Flushing Meadows, Radu speră să revină în top 100 mondial. În primul tur al calificărilor, tenismenul moldovean l-a întîlnit pe Javier Barranco Cosano, jucătorul spaniol este clasat pe locul 223 ATP.

Albot a început în forță meciul, iar după 33 de minute conducea cu 1-0 la seturi. Chișinăuianul s-a impus cu 6-1 în prima manșă. Borranco Cosano a egalat la seturi, după 7-5 în actul secund.

Radu a mărit intensitatea, iar în setul 3 a reușit să facă două break-uri, suficient pentru victorie, 6-1, 5-7, 6-4 a fost scorul final al întîlnirii.


Radu Albot îl va întîlni pe Luca Van Assche în următoare etapă.

US Open Tennis Championships, denumit în mod obișnuit US Open, este un turneu de tenis pe teren de hard care se desfășoară anual în Queens, New York. Începînd din 1987, US Open este cronologic al patrulea și ultimul turneu de Grand Slam al anului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав