X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Președintele EBU, mesaj important pentru federațiile de box din toată lumea

7 ian. 2023,, 15:30   Sport
2191 0

Președintele Uniunii Europene de Box (EBU), Peter Stucki, a adresat un mesaj federațiilor de box din toată lumea prin care le îndeamnă să emită autorizații doar sportivilor apți de luptă și doar arbitrilor care-și cunosc bine meseria și nicidecum să nu recurgă la mișmașuri, pentru că astea pot duce la tragedii.

„Am fost informat despre autorizații false, copiate și falsificate pentru a le permite boxerilor să intre în Europa. Unul dintre ei era un boxer sud-american care locuia în Spania, care a depus o autorizație spaniolă falsificată. Acest lucru este extrem de periculos, pentru că astfel de boxeri își asumă riscuri fără a fi verificați medical”, se arată în mesajul lui Peter Stucki.

Președintele EBU îndeamnă pugiliștii să ia autorizații doar de la Federații, și nicidecum de la manageri sau promotori, care le-ar putea falsifica și pune în pericol viața.

„Vă îndemn să vă trimiteți autorizațiile de a lupta numai și exclusiv de la Federație la Federație și nu la manageri, promotori, „pețitori” sau boxeri și să acceptați autorizațiile doar cînd acestea sînt eliberate de Federația de Licențiere! În cazul în care nu sînteți mulțumiți de autorizația primită, vă rugăm să întrebați direct la Federația emitentă. Nu ne mai putem asuma riscul de a permite boxerilor să performeze, dacă nu au fost licențiați corect și nici verificați medical, mai ales în caz de urgență”, se mai arată în mesajul transmis de Peter Stucki.

Într-un final, președintele Uniunii Europene le urează tuturor un an fericit și îi îndeamnă pe toți să dea dovadă de responsabilitate și grijă față de toți boxerii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?