X 
Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4130

Jucătorii FC Florești nu s-au prezentat la meciul cu Petrocub

10 aug. 16:00   Sport
5460 0

Corespondentul portalului Moldfootball.com a încercat să obțină un comentariu de la reprezentanții oficiali ai clubului FC Florești referitor la neprezentarea de ieri a echipei de la meciul etapei a 2-a din Super Liga cu Petrocub.

Președintele clubului FC Florești, Vladislav Manea, a declarat că este ocupat și a promis că va reveni cu un sunet când se va elibera, dar nu a mai făcut-o și nici nu a mai răspuns la apelul repetat al corespondentului Moldfootball.com.

Antrenorul echipei, Nicolai Țurcan, a refuzat să comenteze situația și a menționat că „doar conducerea FC Florești poate exprima poziția oficială a clubului".

În același timp, jucătorii clubului au refuzat să discute cu corespondentul portalului și au declarat că „conducerea clubului ne-a cerut să nu discutăm cu și nu este un secret că am refuzat să ne deplasăm la Hîncești din cauza restanțelor salariale".

3
0
0
6
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав