X 
Cutremure stiri: 504

Pantera Championship – ediția II: Voievod și-a desemnat campionii pentru mondiale

7 oct. 16:22   Sport
6 ore in urma 1663 0

În orașul Hîncești, a avut loc „Pantera Championship – Ediția II”, un eveniment inedit, dedicat sportivilor avansați în lupta națională Voievod.

Organizat de Clubul Sportiv de Luptă Națională Voievod "Pantera", evenimentul a reunit cei mai buni sportivi din Republica Moldova, oferindu-le ocazia de a-și demonstra abilitățile și de a se pregăti pentru competițiile internaționale.

Președintele Federației de Luptă Națională „VOIEVOD”, Nicolae Pascaru, a declarat înainte de începerea eveniemntului că „Pantera Championship – Ediția II”este un pas important în pregătirea pentru Campionatul Mondial din Carrara- Italia, care va avea loc în perioada 24-27 octombrie. Asta deoarece învingătorii vor fi aleși pentru a ne reprezenta țara.

„Prin astfel de turnee, contribuim la creșterea și promovarea talentelor” a spus Nicolae Pascaru, care a mulțumit tuturor celor implăcați în organizarea evenimentului.

La rîndul său, Nicolae Deleu, campion mondial la lupte Unified K1, care este și conducătorului Clubului Pantera a spus că, scopul galei este de a promova sportul și modul sănătos de viață, specificînd, totodată că, defășurarea evenimentului nu ar fi fost posibil fără contribuția fiecăruia din cei implicați.


„Scopul acestei gale este să promovăm sportul și să încurajăm copiii să adopte un mod de viață sănătos. Nu în ultimul rând, pe acest ring se evidențiază cei mai buni sportivi din toată Republica Moldova. Sportivii care se remarcă la un nivel înalt vor avea ocazia să participe la gale profesionale, acesta fiind scopul nostru principal." a spus el.

Președintele raionului Hîncești, Iurie Levinschi, a subliniat importanța acestei gale pentru comunitatea locală și pentru dezvoltarea sportului în raion.

„Este un eveniment foarte frumos pentru toți sportivii amatori care practică acest stil de luptă. Mulțumesc domnului Nicolai Deliu pentru insistența sa de a organiza această frumoasă gală. Nu va fi ultima dată când vom organiza un astfel de eveniment. Raionul Hîncești este un loc unde se practică sportul în diverse domenii, iar acest tip de sport contribuie atât la promovarea raionului Hîncești, cât și a Republicii Moldova.” a spus Iurie Levinschi.

Pantera Championship are ca scop promovarea tinerelor generații, oferindu-le oportunitatea de a se antrena și de a-și dezvolta abilitățile în fiecare raion din țară.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав