X 
Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4154

Oleg Crețul, Ion Basoc și Larisa Marinencova vor evolua astăzi la Jocurile Paralimpice

7 sep. 10:00   Sport
10 ore in urma 1959 0

Oleg Crețul (para judo), Ion Basoc (para judo), și Larisa Marinencova (para powerlifting) vor evolua astăzi, 7 septembrie, la Jocurile Paralimpice de la Paris.

Ion Basoc (+90 kg) se va duela în sferturile de finală cu Daniel Knegt din Țările de Jos, iar Oleg Crețul (-90 kg) urmează să-și aștepte adversarul, tot în această fază a competiției.

Sportivii moldoveni vor fi susținuți din tribune și de către Directorul Centrului Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale, Nicolae Ceban, care le-a dorit mult succes la competiția din capitala Franței.

Anterior, la Jocurile Paralimpice de la Paris au evoluat Ina Cernei la para judo și Gheorghe Spînu la para atletism, care a ocupat locul 8 în finală, cu rezultatul de 9 metri și 62 de centimetri, stabilind totodată, un nou record personal.

1
0
0
3
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав