X 
Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4130

Un medaliat cu aur preferă să doarmă pe jos în parc decît în Satul Olimpic

5 aug. 20:30   Sport
6001 0

Imaginile cu campionul olimpic italian Thomas Ceccon au devenit celebre în întreaga lume.

Înotătorul, care a cîștigat aurul, a ales să doarmă pe jos în parc, preferînd această opțiune în locul camerei din Satul Olimpic, conform Sky News Australia, citat de digi24.ro. Ceccon a ajuns subiect de discuție în mass-media săptămîna trecută, după ce a exprimat nemulțumiri legate de condițiile din Satul Olimpic, în ciuda faptului că a cîștigat două medalii la Paris 2024.

Cu cîteva zile în urmă, el a fost denumit „cel mai sexy înotător din lume” după ce și-a arătat abdomenul pe podium, la festivitatea de premiere a echipei Italiei, care a obținut medalia de bronz în ștafeta masculină de 4×100 m liber. Totuși, Ceccon s-a alăturat unui număr tot mai mare de sportivi care critică standardele „submediocre” din Satul Olimpic.

Imaginea cu el dormind în aer liber a apărut după ce olimpicul s-a plîns de paturile dure, lipsa aerului condiționat și un meniu dezamăgitor, recunoscînd că s-a confruntat cu „căldură și zgomot”. Sportivii au opțiunea de a alege unde să stea, iar patul improvizat în afara camerelor din Satul Olimpic a devenit un simbol al protestului său împotriva condițiilor de cazare, iar fotografia a devenit virală pe Internet.

Ceccon a întins un prosop alb pe iarbă și s-a bucurat de un scurt somn sub un copac, în apropierea unei bănci. Canotorul saudit Husein Alireza l-a surprins pe Ceccon în timp ce dormea și a postat imaginea pe Instagram, precizînd că locația se află în interiorul Satului Olimpic.


12
5
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав