X 
Arşiţa stiri: 211
Jocurile Olimpice stiri: 218
Transnistria stiri: 1417

Un medaliat cu aur preferă să doarmă pe jos în parc decît în Satul Olimpic

5 aug. 20:30   Sport
5 ore in urma 2262 0

Imaginile cu campionul olimpic italian Thomas Ceccon au devenit celebre în întreaga lume.

Înotătorul, care a cîștigat aurul, a ales să doarmă pe jos în parc, preferînd această opțiune în locul camerei din Satul Olimpic, conform Sky News Australia, citat de digi24.ro. Ceccon a ajuns subiect de discuție în mass-media săptămîna trecută, după ce a exprimat nemulțumiri legate de condițiile din Satul Olimpic, în ciuda faptului că a cîștigat două medalii la Paris 2024.

Cu cîteva zile în urmă, el a fost denumit „cel mai sexy înotător din lume” după ce și-a arătat abdomenul pe podium, la festivitatea de premiere a echipei Italiei, care a obținut medalia de bronz în ștafeta masculină de 4×100 m liber. Totuși, Ceccon s-a alăturat unui număr tot mai mare de sportivi care critică standardele „submediocre” din Satul Olimpic.

Imaginea cu el dormind în aer liber a apărut după ce olimpicul s-a plîns de paturile dure, lipsa aerului condiționat și un meniu dezamăgitor, recunoscînd că s-a confruntat cu „căldură și zgomot”. Sportivii au opțiunea de a alege unde să stea, iar patul improvizat în afara camerelor din Satul Olimpic a devenit un simbol al protestului său împotriva condițiilor de cazare, iar fotografia a devenit virală pe Internet.

Ceccon a întins un prosop alb pe iarbă și s-a bucurat de un scurt somn sub un copac, în apropierea unei bănci. Canotorul saudit Husein Alireza l-a surprins pe Ceccon în timp ce dormea și a postat imaginea pe Instagram, precizînd că locația se află în interiorul Satului Olimpic.


7
2
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав