X 
Arşiţa stiri: 209
Jocurile Olimpice stiri: 231
Transnistria stiri: 1460

O nouă surpriză din partea Primăriei capitalei pentru vîrstnicii pasionați de șah și joc de dame

6 aug. 21:00   Sport
2 ore in urma 888 0

După succesul înregistrat în cadrul fazei preliminare a „Cupei Seniorilor”, etapa a II-a, Primăria Chișinău a pregătit o nouă surpriză pentru vîrstnicii din oraș pasionați de șah și joc de dame, notează Noi.md.

Mai exact, municipalitatea va organiza sesiuni de pregătire, cu scopul de a îmbunătăți abilitățile și strategiile de joc, pregătindu-i astfel pe seniori pentru competițiile viitoare, inclusiv pentru faza finală a turneului municipal.

Pentru cei interesați, antrenamentele vor avea loc în incinta Preturii sectorului Ciocana, bd. Mircea cel Bătrîn 4/3, miercuri și vineri (7/9 august), în intervalul 17:00-19:00.

Programul de antrenament este deschis tuturor seniorilor pasionați de șah și joc de dame, indiferent de nivelul lor actual de experiență.

62 de finaliști vîrstnici, învingătorii din 5 sectoare şi 20 de copii, tineri, amatori, vor concura sîmbătă, 10 august 2024, pentru marele trofeu, în cadrul evenimentului de închidere oficială a Turneului municipal de șah și joc de dame „Cupa seniorilor”, ediția a II-a.


Evenimentul va avea loc în Parcul „Alunelul”, începînd cu ora 10:00.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав