X 
Arşiţa stiri: 228
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4137

O nouă surpriză din partea Primăriei capitalei pentru vîrstnicii pasionați de șah și joc de dame

6 aug. 21:00   Sport
4447 0

După succesul înregistrat în cadrul fazei preliminare a „Cupei Seniorilor”, etapa a II-a, Primăria Chișinău a pregătit o nouă surpriză pentru vîrstnicii din oraș pasionați de șah și joc de dame, notează Noi.md.

Mai exact, municipalitatea va organiza sesiuni de pregătire, cu scopul de a îmbunătăți abilitățile și strategiile de joc, pregătindu-i astfel pe seniori pentru competițiile viitoare, inclusiv pentru faza finală a turneului municipal.

Pentru cei interesați, antrenamentele vor avea loc în incinta Preturii sectorului Ciocana, bd. Mircea cel Bătrîn 4/3, miercuri și vineri (7/9 august), în intervalul 17:00-19:00.

Programul de antrenament este deschis tuturor seniorilor pasionați de șah și joc de dame, indiferent de nivelul lor actual de experiență.

62 de finaliști vîrstnici, învingătorii din 5 sectoare şi 20 de copii, tineri, amatori, vor concura sîmbătă, 10 august 2024, pentru marele trofeu, în cadrul evenimentului de închidere oficială a Turneului municipal de șah și joc de dame „Cupa seniorilor”, ediția a II-a.


Evenimentul va avea loc în Parcul „Alunelul”, începînd cu ora 10:00.

8
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав