X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4071

O culturistă din Moldova a devenit dublă campioană

17 iun. 13:00   Sport
3855 0

Culturista din Republica Moldova, Leo Ciobu, a devenit dublă campioană la Empro Classic, cel mai important eveniment de fitness și culturism din Europa, care s-a desfășurat în acest weekend la Alicante (Spania).

Ea a cîștigat aurul la categoria Wellness, concurînd cu alte 23 de culturiste din întreaga lume.

"Prieteni, ne întoarcem acasă cu aur. Am reușit pentru a doua oară. Am reușit să îmi apăr titlul. Sîntem foarte fericiți - obosiți, dar fericiți. Sînt mîndră de această medalie", a declarat atleta într-un videoclip postat pe rețelele de socializare.

După cum s-a relatat anterior, culturista moldoveană Leo Ciobu a ocupat primul loc la concursul de culturism Arnold Classic din Marea Britanie, desfășurat pe 16 martie curent, și a primit premiul din mîinile celebrului actor de la Hollywood, culturist, unul dintre organizatorii competiției Arnold Schwarzenegger,

În 2023, Leo Ciobu a participat la cel mai prestigios turneu de culturism din lume, Ms. Olympia, care a avut loc în SUA. Conaționala noastră a ocupat locul zece.


De asemenea, Leo Ciobu s-a calificat la turneul "Ms. Olympia", care va avea loc în perioada 10-13 octombrie în Las Vegas, SUA.

7
0
0
2
10

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?