Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4058

Novak Djokovic a primit o invitaţie pentru turneul ATP de la Geneva

19 mai. 04:00   Sport
2066 0

Tenismanul sîrb Novak Djokovic, numărul unu mondial, care nu traversează o formă prea bună în această primă parte a sezonului, a primit o invitaţie (wild card) din partea organizatorilor turneului ATP 500 de la Geneva, programat în perioada 19-25 mai, informează AFP.

Competiţia din Ţara Cantoanelor are loc cu mai puţin de două săptămîni înaintea turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, la care Djokovic urmează să-şi apere titlul cuceri anul trecut.

Jucătorul sîrb, deţinător unui număr record de 24 de titluri de Grand Slam, nu a acces în nicio finală din circuitul profesionist în 2024, cea mai bună performanţă a sa de la debutul sezonului fiind calificarea în semifinale la Australian Open şi la Mastersul 1.000 de la Monte Carlo.

Djokovic va evolua direct în turul secund al turneului de la Geneva, marţi sau miercuri, a precizat un purtător de cuvînt al organizatorilor, contactat de AFP.

La sfîrşitul săptămînii trecute, "Nole" a fost eliminat în turul al treilea la turneul Masters 1.000 de la Roma de chilianul Alejandro Tabilo (nr.32), fără să lase impresia că joacă la cel mai bun nivel al său.

Participarea sa la turneul din capitala Italiei a fost marcată, de asemenea, de un incident în cursul căruia a fost lovit de o sticlă de apă care a căzut din rucsacul unui spectator, în timp ce campionul sîrb semna autografe, după victoria sa facilă în faţa francezului Corentin Moutet (6-3, 6-1).

Iniţial, Djokovic a glumit pe seama incidentului, prezentîndu-se la antrenament purtînd o cască de biciclist. Cu toate aceste, ulterior a dezvăluit că s-a confruntat cu senzaţii de greaţă şi ameţeli.

La Geneva, Novak Djokovic va încerca să cîştige al 99-lea său titlu în circuitul profesionist.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?