X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Moment emoționant: ce a făcut fotbalistul ucrainean după ce a marcat în primul meci jucat de la începerea războiului

14 mar. 2022,, 13:07   Sport
2326 0

La primul meci disputat de la începerea războiului din țara natală, Andriy Yarmolenko a intrat pe teren în minutul 52, iar în minutul 70 a deschis scorul pentru West Ham, cu o execuție cu piciorul stîng din interiorul careului, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

După marcarea golului, fotbalistul ucrainean s-a așezat în genunchi, a ridicat brațele spre cer și și-a ascuns fața în mîini, fiind vizibil afectat de războiul din țara natală.

Andriy Yarmolenko nu a jucat niciun meci de la izbucnirea războiului din Ucraina ca urmare a unei solicitări făcute staff-ului tehnic al lui West Ham.

”Nu este într-o situație plăcută. I-am oferit cîteva zile libere, mi se pare ceva firesc. Știu că e dificil, tocmai de asta am discutat cu el, am vorbit și cu oamenii din conducere. Dacă îl putem ajuta în vreun fel, sîntem aici!

M-a întrebat dacă poate avea o mică pauză. Știm că familia lui trece prin momente dificile. La antrenamentul de joi a fost foarte trist.


Întreaga lume este cu gîndul la situația din Ucraina. sîntem extrem de triști din cauza acestor acțiuni și sperăm cu disperare să nu mai existe victime. Eu, cel puțin, sînt foarte trist. Doar am început să ieșim din pandemie, iar ăsta era ultimul lucru de care planeta avea nevoie”, declara David Moyes, antrenorul lui West Ham, pe 25 februarie, la o zi de la începerea războiului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав