X 
Cutremure stiri: 509

Moldoveanul Nicu Colța, triplu campion european la powerlifting renunță la cariera sa de sportiv

17 oct. 11:44   Sport
2 ore in urma 950 0

Moldoveanul Nicu Colța, triplu campion european la powerlifting a anunțat într-un live că renunță la cariera sa de sportiv.

Acesta momentan se află în Las Vegas, unde a participat la un turneu, reușind să obțină titlu de „Mr Pro Olympia”. „O victorie care o dedic lui Dumnezeu și părinților mei, iar acuma de aici din inima Las Vegasului vreau să vă anunț că eu mă retrag din cariera mea de sportiv”, a spus Nicu Colța, transmite unimedia.

„Am participat la cel mai puternic turneu din lume unde doar sportivii cu normativ de elită se califică și sînt invitați. Doamne, îți mulțumesc. Împreună am reușit, mi-ai dat puteri și am mers ca un războinic neînfricat pînă la capăt.

Această victorie doar ție ți-o dedic și totodată vin cu un anunț important despre cariera mea .

Eu mă retrag din cariera mea de sportiv, am luat această decizie pentru părinții mei, pentru că nu vreau ca ei să se chinuie cu mine după 30-35 de ani. Nu vreau să umblu prin spitale, de aceea mă retrag din acest sport.


Dragi prieteni, eu nu mai revin în sport, de acum încolo mă voi focusa pe cursurile de antrenor, vreau să cresc pe plan financiar. Ajunge, prea mult sacrificiu, prea multe traume am îndurat, prea multe căderi”, a spus Moldoveanul Nicu Colța.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав