X 
Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4141

Sportivii moldoveni s-au întors cu opt medalii de la Campionatul Sud Est European de Orientare Sportivă

4 sep. 12:10   Sport
4 ore in urma 851 0

Sportivii moldoveni s-au întors cu opt medalii de la Campionatul Sud Est European de Orientare Sportivă, care s-a desfășurat în orașul Bergama, Turcia.

Cel mai bun rezultat l-a înregistrat Anatol Fomiciov, de la clubul CS Tiras-Orient din Tiraspol, care a devenit campion la categoria seniori, în proba pe distanță lungă și vicecampion în proba de ștafetă. Tot la categoria seniori, Vasile Fomiciov a ocupat locul II, atît în proba pe distanță medie, cît și în proba de ștafetă, alături de Ivan Fomiciov.

Două medalii, una de argint și alta de bronz, a cucerit și Victoria Nosenco (Școala sportivă Căușeni) la categoria de vîrstă sub 18 ani, iar Artiom Babici (CS Tiras-Orient, Tiraspol), Ion Cebanu (CS Galata, Chișinău), și Cristian Bețivu (Chișcăreni, Sîngerei) au ocupat locul III.

Cu aceste rezultate, echipa Republicii Moldova s-a situat pe locul IV în clasamentul general din 10 țări participante.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав