Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Ministerul german de Interne, despre măsurile de securitate la Euro 2024: "Sîntem mulțumiți"

18 iun. 11:00   Sport
2412 0

Ministerul german de Interne este în general mulțumit de startul Euro 2024 și de măsurile de securitate, chiar și în ciuda unor incidente în timpul primelor șapte meciuri.

"Măsurile de securitate funcționează", a declarat luni purtătorul de cuvînt al Ministerului german de Interne, Maximilian Kall.

El a precizat că au avut loc mai multe incidente cu fani agresivi, în principal, o ciocnire între fanii Angliei și cei ai Serbiei înainte de meciul lor de duminică de la Gelsenkirchen, relatează Noi.md cu referire la eurointegration.

Kall a spus că poliția a intervenit rapid pentru a opri ciocnirea, în mare parte pentru că era bine pregătită pentru astfel de incidente.

Purtătorul de cuvînt al Ministerului de Interne a reiterat că asigurarea securității turneului, care a început vineri, a fost o sarcină foarte dificilă.


Germania a intensificat anterior măsurile de securitate înaintea Campionatului European de Fotbal pentru a preveni potențialele amenințări din partea islamiștilor, a huliganilor, a indivizilor violenți, precum și a atacurilor cibernetice.

0
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?