Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

Miliardarul acţionar al clubului Manchester United vrea un nou antrenor. Cine este favoritul

29 feb. 06:00   Sport
1976 0

Miliardarul britanic Jim Ratcliffe, noul acţionar al clubului de fotbal Manchester United, doreşte să-l numească pe francezul Zinedine Zidane în postul de antrenor, în locul olandezului Erik ten Hag.

Ratcliffe, care a achiziţionat recent un pachet de 27,7% din clubul englez, în schimbul a 1,3 miliarde de lire sterline, a început deja să facă schimbări în organigrama grupării de pe Old Trafford, transmite agerpres.ro


Acesta l-a numit în postul de director general al clubului pe Omar Berrada, fostul director executiv al rivalei Manchester City, şi speră să-l aducă în postul de director sportiv pe Dan Ashworth, de la Newcastle.

Zidane, care nu a mai antrenat nicio echipă în ultimii trei ani, după despărţirea de Real Madrid, cu care a cucerit de trei ori Liga Campionilor, este considerat de Ratcliffe înlocuitorul ideal pentru Erk ten Hag, aflat în prezent sub o mare presiune la Manchester United, din cauza rezultatelor în continuare sub aşteptări pentru o echipă cu un palmares atît de impresionant.

Conform Daily Mail, Jim Ratcliffe "vizează" să-l aducă la conducerea tehnică a lui United pe Zidane, pentru a reda strălucirea unei echipe care a cucerit 13 titluri de campioană a Angliei.

Mass-media franceză a dezvăluit că dorinţa lui Zidane este să antreneze într-o zi selecţionata Franţei, însă fostul star al Les Bleus nu exclude posibilitatea preluării unei echipe de club începînd din această vară.

Numele fostului internaţional francez figurează printre cele ale posibililor succesori ai lui Thomas Tuchel la echipa germană Bayern Munchen.

2
0
1
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?