X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Medaliile şi torţele pentru Jocurile Olimpice vor fi transportate în valize de lux

27 mar. 22:30   Sport
1474 0

Medaliile pentru Jocurile de la Paris 2024 şi torţele olimpice şi paralimpice vor fi transportate şi expuse în valize realizate la comandă de Louis Vuitton, partener premium al Comitetului de organizare.

Cuferele pentru depozitarea şi transportul medaliilor şi torţelor pentru Jocurile de la Paris 2024 au fost concepute şi fabricate în atelierul firmei, fondată în 1854.

Deocamdată, se ştie că va exista o valiză pentru torţa olimpică, una pentru torţa paralimpică şi cel puţin două pentru medalii, notează Noi.md cu referire la g4media.ro.

Enzo Lefort, campion olimpic pe echipe la floretă şi ambasador al producătorului Louis Vuitton, a văzut pentru prima dată valiza, care va putea transporta pînă la 468 de medalii. Sportivul s-a arătat curiossă vadă cum cei de la firmă se vor asigura ca medaliile să nu să se miște în timpul călătoriei.

Valiza, care seamănă cu un dulap, are 16 sertare în fiecare segment şi 30 în secţiunea centrală. Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris va demara în data de 26 iulie.

0
2
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?