X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1459

Meciurile din campionatul Ucrainei, anulate oficial

24 feb. 2022,, 15:43   Sport
2230 0

Lovitură cumplită și pentru sport din cauza situației din Ucraina. Meciurile din campionat au fost anulate oficial.

Anunțul a fost făcut de conducătorii Ligii Ucrainene de Fotbal ca urmare a impunerii legii marțiale în țara atacată de trupele rusești, transmite Noi.md cu referire la publika.md.

Competiția ar fi trebuit să se reia pe 25 februarie, cu meciul Mynai - Zorya Luhansk, în timp ce pe 26 februarie ar fi trebuie să joace și echipele de top Dinamo Kiev și Șahtar Donețk.

Cele mai importante două cluburi din Ucraina au dat publicității mesaje de susținere pentru toți cetățeni, iar antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu a declarat pentru presă că nu va părăsi Kievul, pentru că nu este un laș.

În schimb, jucătorii brazilieni de la Şahtior şi Dinamo sînt foarte speriaţi de ceea ce se întîmplă în prezent în Ucraina.


Aceştia, împreună cu familiile lor, au postat un clip video prin care cer ajutor autorităţilor din Brazilia. Sud-americanii celor două echipe vor să părăsească ţara cît mai repede şi să se întoarcă acasă.

După 18 etape disputate în campionatul Ucrainei, Şahtar Donețk este lider în clasament, cu 47 de puncte, fiind urmată de Dinamo Kiev, cu 45, şi de Dnipro-1, cu 40 de puncte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав