X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4127

Mbappe cere 55 de milioane de euro neplătite de PSG

23 aug. 22:00   Sport
2 ore in urma 572 0

Kylian Mbappe a reclamat clubul PSG pentru datorii neplătite, la Liga Profesionistă de Fotbal din Franța și la UEFA.

Fotbalistul, acum la Real Madrid, vrea să recupereze 55 de milioane de euro.

Acuzațiile lui Mbappe și reacția PSG

Kylian Mbappe spune că PSG trebuie să-i plătească 55 de milioane de euro în contul unor bonusuri și salarii pe ultimele 3 luni din contract – aprilie, mai și iunie, informează Eurosport.

Potrivit Le Monde, jucătorul „a fost în contact cu comisia juridică a LFP, precum și cu UEFA, prin Federația Franceză de Fotbal”, fiind dispus să facă toate demersurile necesare pentru a intra în posesia banilor.


În schimb, oficialii PSG spun că nu trebuie să achite această sumă și că, în cel mai rău caz, ar avea o datorie mai mică față de atacant.

„PSG nu vrea să facă niciun comentariu legat de discuțiile din prezent, care au loc în mod constructiv de câteva luni bune încoace, și echipa continuă să abordeze acest subiect în mod respectuos”, a transmis clubul francez, potrivit Foot Mercato, citat de Digisport.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав