X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4134

Maxim Sarmanov, la un pas de medalie la Campionatul Mondial de lupte pentru juniori

4 sep. 15:45   Sport
4 ore in urma 905 0

Luptătorii moldoveni de lupte greco-romane și-au încheiat prestația la Campionatul Mondial de lupte pentru juniori sub 20 de ani, care se desfășoară în Pontevedra, Spania.

Potrivit Media Sport, cel mai bun rezultat l-a demonstrat Maxim Sarmanov, care a concurat în categoria de greutate de pînă la 55 kg. În 1/8 de finală acesta l-a învins pe rivalul său din Grecia, dar în sferturile de finală a pierdut în fața sportivului america.

Datorită accederii concurentului din SUA în finală, luptătorul moldovean a obținut dreptul la un meci de consolare, în care l-a învins pe ungur. În lupta pentru medalia de bronz, Maxim Sarmanov a pierdut în fața rivalului său din Kazahstan (10:1).

Cu o zi mai devreme, pe saltea au ieșit alți 4 reprezentanți ai Moldovei. Pavel Denisenco (-63 kg) a pierdut în meciul de consolare, Alin Bogdan Muraru (-60 kg) și Vasile Zabica (-72 kg) nu s-au calificat, iar Vladimir Pasacari (-67 kg) a fost eliminat în 1/8 de finală.

Anterior, Alexandr Solovei (-77kg) s-a oprit în faza sferturilor de finală.


Astăzi, în competiția feminină vor concura Mădălina Prisăcari (-59kg) și Luciana Beda (-68kg).

0
2
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав