Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Mario Gotze va juca la PSV Eindhoven

7 oct. 2020,, 12:00   Sport
2836 0

Pus pe liber de Borussia Dortmund, Mario Gotze, 28 de ani, a semnat pînă în 2022 cu PSV Eindhoven, după ce refuzase Bayern și Hertha.

PSV Eindhoven a dat o lovitură de imagine, după ce s-a închis oficial fereastra de mercato. Și-a asigurat serviciile unui fost campion mondial în 2014, ajuns șomer în urma despărțirii de Borussia Dortmund. Mario Gotze refuzase două oferte pentru a continua în Bundesliga, primite de la Bayern și Hertha, dar și alte variante din afara Germaniei, preferînd să se mute în Olanda.

Iar marți seara, fanii lui PSV au fost surprinși să vadă mașina playmakerului neamț în fața Philips Stadium. „Era prea frumos să fie adevărat, dar chiar era!”, a scris revista Voetbal International. El venise pentru a semna, din postura de jucător liber, un contract pe două sezoane.

Este al optulea transfer „alb-roșu” din actualul sezon, după Ibrahim Sangaré (Toulouse), Philipp Max (Augsburg), Eran Zahavi (liber), Yvon Mvogo (Leipsiz), Adrian Fein (Bayern), Marco van Ginkel (Chelsea) și Vincent Müller (Würzburg Kickers), pentru care olandezii au cheltuit doar 17,5 milioane de euro.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?