X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Marin Robu merge în Georgia să se antreneze cu cel mai titrat halterofil din lume

23 iun. 09:20   Sport
2113 0

Halterofilul Marin Robu, cel care a devenit al 10-lea sportiv din țara noastră calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, la vârsta de 24 de ani, va fi a doua participare la Jocurile Olimpice.

În plină pregătire de Jocurile Olimpice, Marin merge în curând în Georgia, unde urmează să se antreneze cu cel mai puternic halterofil din lume.

„La moment suntem acasă, dar duminică plecăm într-un cantonament în țară, la Molovata. Este o bază de odihnă cu o sală simplă unde ne antrenăm de mai mulți ani. După asta facem deplasarea în Georgia, ne vom antrena cu Vasha Talahadze, cel mai puternic halterofil din lume, este sportivul care a ridicat cea mai mare greutate din istoria halterelor. Este reușita domnului Conflitti care a organizat acest cantonament. Și după asta vom fi prezenți la sărbătoarea organizată de RealMedia pentru petrecerea olimpicilor spre Paris,” a declarat Marin Robu.

Sportivul originar din Nisporeni a mai concurat la Olimpiada de la Tokyo, desfășurată în 2021, unde s-a clasat pe locul 8 în concursul categoriei de greutate de până la 73 de kilograme.

1
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?