X 
Arşiţa stiri: 228
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4137

Maria Olărașu nu a reușit să se califice în semifinalele probei de canoe simplu

8 aug. 13:47   Sport
3251 0

La Jocurile Olimpice de la Paris, moldoveanca Maria Olărașu nu a reușit să se califice în semifinalele probei canoe sprint simplu 200 metri.

Maria Olărașu a s-a clasat pe locul 7 în sferturile de finală cu timpul de 52,03 și a fost eliminată din probă.

Conform regulamentului, în semifinale acced doar cei mai rapizi 2 sportivi din fiecare serie.

De menționat că la Jocurile Olimpice de la Paris, canotoarele Daniela Cociu și Maria Olărașu s-au calificat în semifinalele la disciplina canoe dublu sprint pe distanța de 500 metri.

Sportivele noastre au ocupat locul 2 în sferturile de finală la disciplina 500 metri canoe dublu sprint, parcurgînd distanța în 1:56,22 minute.


Diferența față de locul 1, ocupat de reprezentantele Poloniei, a fost de 0,83 secunde.

Daniela Cociu și Maria Olărașu au acces în semifinala Jocurilor Olimpice, care vor avea loc pe 9 august, la ora 11:40, ora Moldovei.

Vă reamintim că Noi.md a lansat un nou stickerpack în Viber Cunoaște-i pe ai noștri, creat în sprijinul sportului moldovenesc și care reflectă umorul și traiul de zi cu zi al moldovenilor. Stickerpack-ul este deja disponibil pentru descărcare gratuită în Viber Sticker Market.

0
0
0
3
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав