X 
Arşiţa stiri: 226
Jocurile Olimpice stiri: 294
Transnistria stiri: 1420

Luptătoarea Anastasia Nichita: "Ne-am dori săli de sport performante"

16 aug. 08:15   Sport
14 ore in urma 2012 0

Luptătoarea Anastasia Nichita, care a cucerit medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, spune că sportivii de performanță din Republica Moldova și-ar dori săli de sport cu utilaje noi, centre de reabilitare și cantine.

„Sunt foarte multe lucruri de care avem nevoie în sport, dar ne bucurăm foarte mult că deja avem maseur și medic, care merg cu noi la competiții”, a declarat luptătoarea într-o ediție specială de la TVR Moldova „Studiou Olimpic”.

„Ne bucurăm că în ultima perioadă încep să se facă schimbări, desigur ne-am dori foarte mult săli de sport performante cu utilaje noi, centre de reabilitare unde sportivii să poată să meargă pentru a se recupera după o accidentare sau după o competiție.

Avem nevoie de cantine, sportivii care practică sportul de performanță să poată să meargă acolo și să se alimenteze. Sunt foarte multe lucruri de care avem nevoie în sport, dar ne bucurăm foarte mult că deja avem maseur și medic, care merg cu noi la competiții și sperăm mult ca pe viitor să se atragă atenția și la aceste aspecte”, a declarat Anastasia Nichita, notează Noi.md cu referire la unimedia.

Menționăm că luptătoarea Anastasia Nichita a cucerit medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.


4
2
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pentru cine intenționați să votați la alegerile prezidențiale din data de 20 octombrie?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав