X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Lotul național de haltere a mai cucerit alte șase medalii la Campionatele Europene

18 iun. 15:00   Sport
3459 0

Lotul național de haltere a mai cucerit alte șase medalii la Campionatele Europene, rezervat sportivilor cu vîrsta sub 15 și 17 ani, care se desfășoară la Thessaloniki, Grecia.

Pe tabloul feminin, la categoria de greutate de pînă la 64 kg a vîrstei sub 15 ani, Anastasia Ilnițcaia s-a situat pe locul II la proba smuls, cu rezultatul de 72 kg și a cucerit medalia de argint.

La proba aruncat, ea a s-a clasat pe locul VI, cu rezultatul de 82 kg, însă la total, a acumulat 154 kg, ceea ce i-a permis să completeze podiumului de premiere la această categorie de greutate și să intre în posesia medaliei de bronz.

Alte patru medalii la europenele de haltere din Grecia, au fost cucerite de lotul național în concursul masculin, a categoriei de vîrstă juniori.

Dan Betca a cucerit trei medalii de argint și a devenit vicecampion european în categoria de pînă la 61 kg, iar Danu Secrieru, care a ridicat la proba smuls 99 kg, a intrat în posesia medaliei de argint, la categoria de greutate de pînă la 55 kg.


Pînă în prezent, cel puțin 14 disțincții au fost cucerite de lotul național de haltere la Campionatele Europene, U-15 și juniori, de la la Thessaloniki, Grecia.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?