X 
Arşiţa stiri: 220
Jocurile Olimpice stiri: 299
Transnistria stiri: 1463

Cînd va fi pronunțată decizia pe cazul sportivului Marin Robu

15 aug. 17:02   Sport
6 ore in urma 1461 0

La Jocurile Olimpice de la Paris, Marin Robu s-a clasat pe locul patru, la distanță de un kg mai puțin ridicat față de medaliatul cu bronz.

„Arbitrii au acordat o ridicare greșită concurentului direct, respectiv medalia de bronz a fost oferită sportivului italian”, menționa Federația, transmite agora.

A doua zi după competiție, la 10 august, a fost depusă o contestație la Comitetul Tehnic al IWF (Federația Internațională de Haltere). Regulamentul prevede că, cererea trebuie să fie examinată în decurs de cel mult șapte zile. Prin urmare, termenul expiră la 17 august.

Noi am depus cerere chiar a doua zi. Aceasta trebuie să fie analizată în decurs de șapte zile. Prin urmare, mâine - poimâine, ar urma să fie o hotărâre. Va fi decizia și urmează să vedem pașii următori. Nu cred să fie o lupți scurtă, dar vom lupta până la capăt.

Marin Robu a obținut locul patru la haltere, la Jocurile Olimpice. Olimpicul nostru a fost la doar 1kg de medalia de bronz. El a ridicat un total de 383 de kilograme, record personal pentru sportivul nostru. Robu se afla pe locul 3, când italianul Pizzolato a ratat toate 3 ridicări la curat și jerk.


La challenge-ul cerut de antrenorul său, arbitrii au validat încercarea de 212 kilograme a italianului.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pentru cine intenționați să votați la alegerile prezidențiale din data de 20 octombrie?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав