X 
Arşiţa stiri: 224
Jocurile Olimpice stiri: 293
Transnistria stiri: 1420

Cum a fost pedepsit FC Florești pentru neprezentarea la meci

15 aug. 12:30   Sport
6 ore in urma 1379 0

Comitetul de Competiții al FMF a examinat neprezentarea clubului FC Florești la meciul etapei 2 din Super Liga contra formației Petrocub.

Astfel, grupării din Florești i-a fost acordată înfrîngere tehnică.

Pentru neprezentarea la meci FC Florești a fost amendat cu 50 mii lei. Mai mult, încă 50 mii lei, conducerea clubului din Florești va achita pentru nerespectarea prevederilor "Regulamentului tehnic al Campionatului RM la Fotbal".

Din cauza neprezentării echipei FC Florești la meci, a fost suspendată televizarea meciului, respectiv nu au fost respectate condițiile impuse de către Regulamentul tehnic al Campionatului RM la Fotbal, în urma acestor încălcări fiind cauzate prejudicii materiale partenerilor FMF.

De asemenea au fost încălcate obligațiunile asumate de către Federația Moldovenească de Fotbal față de partenerii media care efectuează televizarea meciurilor din cadrul Super Liga al Campionatului Republicii Moldova la Fotbal.


Examinînd raportul de joc al meciului CSF Bălți – Dacia Buiucani, din data de 10.08.2024 (Campionatul R. Moldova la Fotbal, Ediția 2024/25, Super Liga, etapa a II-a) s-a constatat că pe perioada meciului a fost întreruptă transmiterea semnalului meciului din motiv de nefuncționare a rețelelor de internet. Astfel clubul CSF Bălți nu a îndeplinit condițiile necesare impuse prin Regulamentul Campionatului R. Moldova la Fotbal, Anexa 2 – Cerințele tehnice al Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, pentru televizarea meciului din cardul Super Ligii dintre CSF Bălți – Dacia Buiucani de asemenea au fost încălcate obligațiunile asumate de către Federația Moldovenească de Fotbal față de partenerii media care efectuează televizarea meciurilor din cadrul Super Ligii al Campionatului Republicii Moldova la Fotbal.

Decide: A aplica sancțiune sub formă de amendă CSF Bălți, în mărime de 20 000,00 (douăzeci mii lei, 00 bani) lei (MDL), conform art.60.12 din "Codul de Disciplină și Etică al FMF".

0
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pentru cine intenționați să votați la alegerile prezidențiale din data de 20 octombrie?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав